مدیریت پزشکی

یک وبلاگ با نشرمطالب پزشکی و مدیریت پزشکی

مدیریت پزشکی

یک وبلاگ با نشرمطالب پزشکی و مدیریت پزشکی

آیا شما مسواک می زنید

https://armanidentalclinic.ir/wp-content/uploads/2021/06/%D9%85%D8%B3%D9%88%D8%A7%DA%A9-%D8%B2%D8%AF%D9%86-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D9%86.jpg

آیا شما مسواک می زنید

ایران در بین کشورهایی که از نظر بهداشت دهان و دندان موفق نیستند رتبه اول را دارد. اشتباهات شناخته شده و جزئیات نادیده گرفته شده باعث بدتر شدن سلامت دهان و دندان می شود.

مسواک زدن بلافاصله بعد از غذا دندان ها را ضعیف می کند زیرا باعث پراکندگی اسیدهای موجود در غذاها در دهان می شود. با بیان اینکه مسواک زدن حداقل یک ساعت پس از غذا مناسب تر است ، در ایران به بهداشت دهان و دندان اهمیت کافی داده نمی شود و اشتباهات رایج در این زمینه را به شرح زیر ذکر کرد:

 

خمیر را خیس نکنید

 

برخلاف تصور عمومی ، نباید خمیر دندان را با آب خیس کرد. خمیر دندان مرطوب ماده فعال خود را از دست می دهد. از خمیر دندان باید به اندازه نخود استفاده شود. فراموش نکنیم که خمیردندان تنها عاملی برای تسهیل مسواک زدن دندان است.

 

فکر نکنید "هرچه من طولانی تر مسواک بزنم، بهتر است"

 

یکی از باورهای غلط رایج در مورد تمیز کردن دندان ها این اعتقاد است که با مسواک زدن سخت و طولانی مدت باکتری های بیشتری از بین می روند. مطالعات نشان می دهد مسواک زدن بیش از دو دقیقه باعث از بین رفتن بیشتر باکتری ها نمی شود. با مسواک زدن دندانها حداقل یک بار در روز و به مدت دو دقیقه بدون سختی و استفاده از نخ دندان می توان به یک تمیز کردن ایده آل دندان دست یافت. زنگ زدگی زبان که در کسانی که سیگار ، چای و قهوه مصرف می کنند ایجاد می شود و باعث بو می شود. در این حالت لازم است بعد از مسواک زدن دندان ها مسواک بزنید.

 

با سرکه سیب غرغره کنید

 

صبح با سرکه سیب غرغره کنید و سپس دندان های خود را مسواک بزنید. سرکه به از بین بردن لکه ها ، سفید شدن دندان ها و از بین بردن میکروب های لثه کمک می کند.

بوی بد دهان نوعی اختلال است که از نظر اجتماعی و روانی در زندگی روزمره افراد را تحت تأثیر قرار می دهد. بوی بد دهان بر فرد تأثیر می گذارد و اغلب باعث خجالت می شود. ترکیبات گوگرد ، که بقایای باکتری های ساکن حفره دهان هستند ، باعث ایجاد بوی بد می شوند.

 

کاکائو

به دلیل محتوای ضد باکتری موجود در دانه کاکائو ، شکلات به دندان آسیب نمی رساند. شیرینی پزی دشمن اصلی دندان ها است. اسید موجود در آب میوه ها برای انواع دندانها مضر است. به همین ترتیب ، شیر حاوی لاکتوز باعث پوسیدگی دندان می شود.

 

غذا را با پنیر به پایان برسانید.

 

غذاهایی مانند آب میوه ، شیرینی ، آب نبات سفت ، کارامل و موز خطر پوسیدگی دندان را افزایش می دهد. خوردن شیرینی. جویدن دانه های قهوه این ترکیبات گوگرد را از بین می برد. نوشیدن شیر ، دوغ و پنیر بعد از غذا از اثرات مضر قند و اسید حاصل جلوگیری می کند. از آنجا که سطح pH را کنترل می کند ، محافظ محافظتی برای دندان ها ایجاد می کند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد